Quebble.com aanwezig op IPON 2018

Waarom IPON 2018?

Waarom staat Quebble.com op IPON 2018? De ontwikkeling van een kind is één lange, doorlopende lijn, van baby tot het kind afzwaait van school. Daarom werken kindercentra nauw samen met basisscholen, vaak zelfs onder één dak.

Quebble.com | Professional ondersteunt de administratieve organisatie van een partnerschap tussen onderwijs en kinderopvang. Of dat nu in de vorm van een integraal kindcentrum, een brede school of een nauwe samenwerking is.

Kindplanning

Het volledige dagarrangement in Quebble.com | Professional. Het onderwijs, opvang onder de Wet Kinderopvang, naschoolse activiteiten, met of zonder maaltijd. Alles staat in één systeem, inclusief tarieven, voorwaarden en beschikbaarheid. Met Quebble.com | Professional deelt u snel en efficiënt de kinderen op groepen in op basis van zelf in te stellen voorkeuren.

Ouderportaal

Ouders volgen via het ouderportaal de belevenissen van hun kind en kunnen eenvoudig inschrijven op alle leuke activiteiten. Daarnaast gebruiken zij de selfservice voor het ziek- en betermelden van hun kind, overzicht van alle correspondentie, facturen en betalingen.

Personeelsplanning

Achter de schermen combineert Quebble.com | Professional de gegevens van de kindplanning met de personeelsplanning. Bij de onderdelen van het dagarrangement geeft u de kwalificaties op waaraan de medewerkers moeten voldoen. U kunt daardoor uw medewerkers optimaal inzetten en voldoet altijd aan de wettelijke normen.

Werknemersportaal

Medewerkers kunnen op elk gewenst moment hun rooster inzien, beschikbaarheid opgeven, verlof aanvragen, declaraties indienen en de actuele vakantiekaart bekijken.

Quebble.com | Professional sluit aan bij uw leerlingadministratie, financiële en salarissoftware. Geen dubbele invoer en alles in één systeem.

Waar vindt u ons? IPON is op 7 en 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Quebble is te vinden op stand B102. Kom langs en bespreek met ons uw wensen en de mogelijkheden van Quebble.com.

www.ipon.nl